Home » Lasertracker & 3D-skanningstjenester » Periodiske dimensjonskontroller » Justering av sveiseinnretninger, produksjonsverktøy og kontrollinnretninger

Justering av sveiseinnretninger, produksjonsverktøy og kontrollinnretninger

Sveiseinnretninger:

De økende kravene til kvalitet og produksjonshastighet er en utfordring for dagens sveiseindustri. For å møte disse betingelsene bruker selskapene, i tillegg til tradisjonelle sveiseinnretninger, presise klemme- og kontrollinnretninger. Som skjemaer som støtter monteringsprosessen. Slike strukturer fremskynder kvalitetskontrollen og monteringsprosessen. Dette er bare mulig hvis dimensjonene som er designet av konstruktøren, opprettholdes. Ved produksjon av komplekse 3D-elementer er det nødvendig å opprettholde de nødvendige toleransene på hvert enkelt element, slik at det endelige produktet er feilfritt.

Produksjonsutstyr:

Våre ingeniører er eksperter på kontroll og sjekk av alle typer utstyr i produksjon for å holde, støtte og korrekt posisjonere arbeidsstykket. Vi sjekker riktig implementering av instrumenter. Resultatet er økt gjentakbarhet og nøyaktighet som er nødvendig for en effektiv og økonomisk produksjonsprosess. Det endelige produktet kan da defineres som en høykvalitetskomponent.

Vi kontrollerer og sjekker geometrien til alle typer instrumenter som brukes, for eksempel for operasjoner som maskinering, boring, kapping, maling, kutting, stansing, sveising og montering.

Kontroll- og måleskjem (skjemaer):

Produserte deler krever ofte kvalitetskontroll på en rask og gjentagbar måte. For dette formålet bruker fabrikker 2D (todimensjonale) og 3D (tredimensjonale) skjemaer. Ved å sette inn detaljen i skjemaet sjekker vi tilstanden veldig raskt mot nominelle verdier. Problemet oppstår når kontrollskjemaet krever en ny revisjon eller bekreftelse på samsvar med dokumentasjonen.

Vi tilbyr periodisk verifisering og kalibrering av skjemaer for ulike deler (bøyde og fleksible rør, plastdeler for bilindustrien, osv.).