Home » Lasertracker & 3D-skanningstjenester » Periodiske dimensjonskontroller » Løpende kontroll av teknologilinjer og produksjonsmaskiner

Løpende kontroll av teknologilinjer og produksjonsmaskiner

Mange industrielle anlegg som er involvert i bearbeiding og produksjon bruker teknologilinjer. En av fordelene med slike linjer er deres høye grad av mekanisering og automatisering av produksjonsprosesser. De sikrer produksjon av produkter av høy kvalitet. Gjennomføringen av produksjonsprosessen avhenger hovedsakelig av påliteligheten til disse tekniske objektene. Svikt i en hvilken som helst enhet i linjen fører til at den stopper opp. De økonomiske tapene som skyldes plutselige driftsavbrudd er ofte uforutsigbare og utgjør enorme trusler mot selskapet.

Vi tilbyr løpende kontroll direkte til bedrifter som ønsker å redusere risikoen for stopp forårsaket av slike uønskede driftsavbrudd. Ved å analysere geometrien til produksjonslinjen, periodiske inspeksjoner og inventarisering kan vi betydelig redusere risikoen og sikre en kontinuerlig produksjonsflyt.